odr

Ottensten A/S gennem årene

- Et firma med over 70 års erfaring og et bredt produktsortiment.

 

 

Det hele startede i 1945 hvor Lutz Ottensten grundlagde firmaet OTTENSTEN.

I starten handlede firmaet med kontorartikler, men allerede efter få år begyndte firmaet at bevæge sig i to forskellige retninger. I den ene retning blev kontorartikler til firmagaver og profilprodukter, og firmaet er i dag blandt de største inden for området. I den anden retning blev kontorhæftemaskinerne til industrielt trykluftværktøj.

Ved introduktionen af SENCO trykluft befæstigelsesværktøjer skete der en revolution i byggesektoren samt i palle- og møbelindustrien.

SENCO agenturet er stadig siden introduktionen i 1956 en af grundpillerne i koncernen. Senere er der kommet nye tekniske forretningsområder til, bl.a. Polaris kompressorer, Duraspin skruesystemer, samt en række andre produktgrupper til håndværk og industri.

I dag markedsføres et bredt program af trykluftværktøj og fæstnesystemer, skruesystemer, el-værktøj, luftbehandling og industrielle kompressorer. Virksomheden udvikler og producerer desuden en række specialmaskiner til bl.a. emballage- og træindustrien. Det stærke produktmix henvender sig til en lang række brancher inden for både håndværk og industri. OTTENSTEN GRUPPEN er i dag en international organisation med over 125 dygtige medarbejdere i Danmark, Polen, Estland, Letland, Litauen, Ukraine, Rumænien og Kroatien. Firmaet har egen sømproduktion i Letland.

 

SE VORES TROMLESØMMERE

Senco PallePro